Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun Ortaokulu

Vizyon: Tüm öğrencilerin öğrenebilirliği ilkesini benimsemiş. Yöresinde kaliteli eğitim veren. Gerçekleştirdiği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle, öğrencilerini ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirip geliştiren, okul – Veli ( çevre ) ilişkisinin dayanışma ve işbirliğine dönüştüğü çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: BİZ...Özlediğimiz güzel yarınları bütün güzellikleriyle gün yüzüne çıkarmak;emanet olarak çocuklarımızdan aldığımız Dünyayı daha yaşanası bir yer kılmak için, öncelikle yaşadığımız yer olan okulumuzdan başlayarak yarınımız olan öğrencilerimizle birlikte geleceğimizi onların özlemleriyle de yoğurup, bilgi ve teknoloji zırhıyla yollarına emin adımlarla yürüyen kendisi ve toplumuyla barışık, aydınlık ve umut dolu bir nesil hazırlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15.30
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0428 511 21 13

WEB - https://scsmuratuzun.meb.k12.tr

Adres - Belediye Cad. Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun Ortaokulu Ovacık / Tunceli

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. il merkezine 60 Km uzaklıktadır.